in Sponsors

De vereniging Noitdorpsche Historiën prijst zich gelukkig met een aantal sponsors die wij dan ook graag hier noemen. Klik op het logo voor meer informatie over deze sponsor.

Helm-Ruijgt Installatie en Service & Onderhoud is een specialist op het gebied van installatie, renovatie en (CV-)onderhoud en is actief in de regio Haaglanden en omgeving.

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs B.V. is een modern en zeer actief NVM makelaarskantoor dat zich opnieuw heeft gevestigd in Nootdorp. Vanaf 1980 was makelaar Jan Dijksman, vader van de huidige eigenaar, al actief in onze regio. Voor vele een bekende naam. Door onze jarenlange vastgoed ervaring in de regio Haaglanden kunnen wij u als makelaar en taxateur optimaal en vakkundig adviseren bij aankoop, verkoop, taxaties, verhuur of aanhuur. Wij staan voor een degelijk advies, een groot netwerk en natuurlijk een succesvolle transactie.

De Balije Tuin: een prachtige plek, midden in de natuur, waar u kunt bijkomen en kunt genieten van eerlijke, biologische gerechten, overheerlijk gebak en speciale, onbekende koffie- en theesoorten. De Balije Tuin ligt tussen het Balij Bos en het Bieslandse Bos. Het is een bijzondere plek waar u zich echt één voelt met de natuur.

Romynox is gespecialiseerd in farmaceutische oplossingen. Wij ondersteunen de (bio)farmaceutische industrie met procescomponenten, systemen, maatwerkontwerpen en kennis. Elke dag proberen we de meest innovatieve, betrouwbare, transparante, kundige en duurzame partner te zijn. Onze technische kennis maakt ons tot een unieke leverancier en onze innovatieve mindset zorgt ervoor dat we onze klanten over de hele wereld altijd een stap voor zijn. Het Romynox team is volledig toegewijd aan deze strategie en weet dat zij aan de basis staan van uw succes.

Wilt u ook sponsor worden van onze vereniging? Wij brengen elk kwartaal een Nieuwsbrief uit met een bereik van circa 200 leden. Alle sponsors worden in de Nieuwsbrief genoemd. Daarnaast hebben we twee Facebook pagina’s – Noitdorpsche Historiën en Herinner Je Nootdorp – met in totaal zo’n 2.000 volgers. Elke week publiceren we daar wel iets op. Neem via de e-mail contact met ons op en we zorgen dat ook uw bedrijf genoemd wordt.